سوالی دارید؟ پشتیبانی سایت در تلگرام

خانه / مقالات / چه مقدار پروتئین باعث آسیب به کبد میشود

چه مقدار پروتئین باعث آسیب به کبد میشود

چه مقدار پروتئین برای کبد مضر است؟

ترجمه و ویرایش: سرکار خانم ساناز دشتی

همه ریز مغذی ها با هم برابر نیستند.کربوهیدرات ها، چربی ها و پروتئین ها، مواد شیمیایی مورد نیاز برای زنده ماندن هستند. پروتئین ها جزء این گروه هستند، که علاوه بر اتم های هیدروژن و کربن، حاوی نیتروژن نیز هستند.  نیتروژن به میزان معینی برای ایجاد اسید آمینه  در بدن ضروری است .

اهمیت پروتئین

پروتئین برای رشد و فعالیت بدنی  بسیار مهم است. در تنظیم هورمون ها، ایجاد عضلات و ساختار سلولی بدن تاثیر گذارند.  همچنین جزء اصلی مو، ناخن، استخوان، غضروف، پوست، مو و خون نیز هست. علاوه بر این، آنزیم های مهمی تولید می کندکه، مایعات بدن را تنظیم می کند و از عفونت جلوگیری می کند. بنابراین،مصرف مقدار مناسب پروتئین در رژیم غذایی  به طور منظم کمک مهمی به قوی و سالم ماندن میکند .

منبع مشکل

ابا اینکه تحقیقات کمی در دسترس است، برخی مطالعات نشان می دهد که پروتئین بیش از حد می تواند منجر به آسیب کبدی درازمدت شود. از آنجا که فرایند متابولیسم پروتئین از سموم در کبد صورت میگیرد،مقدار بیش از حد باعث افزایش کار وفشار برکبد میشود در نتیجه کار  کبد را مختل می کند. طبق گفته WC Murray، نویسنده “Essentials of Metabolism در انسان”، کبد مسئول حفظ یک تعادل نیتروژن در بدن است. در نتیجه، هنگامی که پروتئین مصرف می شود، کبد باید سخت تر کار کند تا این هوموستاز مهم و تبدیل پروتئین سنتز شده به آمینو اسید های قابل استفاده را مدیریت کند. اگر این تعادل بر هم بخورد، phبدن ممکن است بیش از حد اسیدی شود. بعضی از علائم ph اسیدی عبارتند از:

کاهش دمای بدن، سردرد، پوسیدگی ، پلک های ملتحمه و قرنیه، زخم دهان و تعرق اسید.

مقدار مصرف روزانه توصیه شده

مقدار ایده آل پروتئین در رژیم غذایی چقدر است؟ متخصصان درباره اینکه دقیقا چه مقدار از کالری شما باید از پروتئین به دست آید، نظرات متفاوتی دارند. با این حال، مقدار متوسط ​​تجویز ۱۵ تا ۲۵ درصد است. هیئت غذا و تغذیه که میزان  توصیه شده روزانه (RDA) را تنظیم می کند، نشان می دهد که شما هر روز ۰٫۳۶ گرم پوند وزن بدن پروتئین مصرف می کنید. برای ورزشکاران، دوز پیشنهاد شده کمی بالاتر است. کالج آمریکایی پزشکی ورزشی، انجمن تغذیه آمریکا و متخصصان تغذیه کانادا همه توصیه می کنند که افرادی که بسیار فعال هستند، هر روز ۰٫۵-۵-۰٫۶۴ گرم در هر پوند وزن بدن مصرف  کنند.

 ممکن است  شما پروتئین کمتری مصرف کنید، و این امر به طور خاص به کبد تاثیر  منفی نمی گذارد. خوردن کمتر از ۰٫۱۸ گرم در هر پوند وزن بدن به کمبود پروتئین منجر میشود، که یک وضعیت بسیار جدی است. برخی از شایع ترین نشانه های اولیه کمبود پروتئین عبارتند: از

ایجاد مایع زیر پوست، کاهش وزن، ریزش مو، پوست حساس، بی حسی، سردرد، بی خوابی، گرفتگی عضلانی و خط های عمیق در ناخن ها.همچنین ممکن است احساس اضطراب، افسردکی و خجالت داشته باشید. اگر شما هرگونه ترکیبی از این علائم را تجربه کردید، حتما به پزشک مراجعه کنید.

تحلیل کارشناسی

به طور کلی، پروتئین بخشی از یک پروسه پیچیده است که برای ایجاد اسید آمینه در بدن ضروری است.تا زمانی  که یک رژیم متعادل را که حاوی کربوهیدراتهای پیچیده، چربی ها و پروتئین ضروری است، حفظ کنید، سیستم  بدن می تواند این فرایند را هماهنگ کند. ورزش  باعث می شود که بدن   پروتئین ها را تجزیه کندوبه عناصر و ترکیبات قابل استفاده در نواحی مختلف بدن تبدیل کند. همانطور که دکتر گیل باترفیلد، Ph.D.، RD، مدیر مطالعات تغذیه در اداره جانبازان Palo Alto و یک استاد تغذیه در دانشگاه استنفورد، توضیح می دهد: “اضافه کردن پروتئین بیشتر،تمرین یا کالری بیشتر به شما کمک نمی کند که توده عضلانی بیشتری بسازید، اما ممکن است سیستم های دیگر بدن شما را تحت فشار قرار دهد. “

منابع

Lean pork is a great source of quality protein.

How Much Protein Is Bad for the Liver?

Not all macronutrients are created equal. This family, including carbohydrates, fats and proteins, are the chemicals needed to sustain life. Proteins stand out amongst this group in that they contain nitrogen in addition to hydrogen and carbon atoms. Although nitrogen is essential for your body to create amino acids, the building blocks of life, it is also more taxing on your liver than other elements.

Significance

Protein is absolutely crucial for your body’s growth and vitality. It regulates hormones, builds muscle and maintains your body’s cell structure. Protein is also the key component in your hair, nails, bones, cartilage, skin, hair and blood. Furthermore, it manufactures important enzymes, regulates your body fluids and prevents infection. Thus, including the right amount of protein in your diet on a regular basis is an important part of staying strong and healthy.

Source of Problem

Although little research is available, some studies indicate that too much protein can lead to long-term liver damage. Because the process of metabolizing protein leaves behind toxins that the liver must sort through, too much of it can be taxing and therefore impair the liver. According to W.C. Murray, author of “Essentials of Human Metabolism,” the liver is responsible for maintaining an equilibrium of nitrogen in the body. As a result, when protein is ingested, the liver has to work even harder to manage this important homeostasis and to convert the synthesized protein into usable amino acids. If this balance is off, the body may become overly acidic. Some symptoms of an acidic body include decreased body temperature, headaches, paleness, inflamed eyelids and cornea, mouth ulcers and acid regurgitation.

However, there are a number of other complex factors that contribute to how effectively the liver breaks down protein, as well. Thus, most medical professionals agree that the risk of liver damage is much greater when one dramatically increases their protein intake over a short period of time.

Recommended Daily Amount

So, what is the ideal amount of protein to incorporate into your diet? Experts disagree on exactly how much of your calories should come from protein; however, the average prescribed amount is 15 to 25 percent from a lean source. The Food and Nutrition Board who sets the national recommended daily allowance (RDA) suggests that you consume 0.36 grams per pound of your body weight each day. For athletes, the suggested dose is slightly higher. The American College of Sports Medicine, The American Dietetic Association and the Dietitians of Canada all recommend that highly active people ingest 0.55-0.64 grams per pound of body weight every day.

Warning

It is also possible to eat too little protein, though this doesn’t effect the liver specifically. Eating less than 0.18 grams per pound of your body weight can lead to a protein deficiency, which is a very serious condition. Some of the most common early symptoms include a build up of fluid under the skin, weight loss, hair loss, sensitive skin, lethargy, headaches, insomnia, muscle cramps and deep ridges in your nails. You may also feel anxious, depressed and moody. If you experience any combination of these symptoms, be sure to see your doctor right away.

Expert Insight

Overall, proteins are a part of a complicated process required to create amino acids in your body. When you maintain a balanced diet that includes complex carbohydrates, essential fats and protein, your system can harmoniously manage this process. Exercise also helps by triggering your body to break the protein you consume down into usable parts. As Dr. Gail Butterfield, Ph.D., R.D., the director of Nutrition Studies at the Palo Alto Veterans’ Administration and a nutrition lecturer at Stanford University, explains, “Adding more protein but not more exercise or calories won’t help you build more muscle mass, but it may put your other bodily systems under stress.”

REFERENCES

برنامه تمرینی و مکملی
(Visited 4 times, 1 visits today)

بازدیدها: 17

درباره ی داود طاوسی

مربی و تئورسین بدنسازی مشاور تغذیه

5 دیدگاه

  1. سلام،خسته نباشین واقعا مطالب خوبی درج میکنن

  2. مرسی از مطالب پر محتواتون موفق باشید.

  3. ممنون از سایت خوبتون که مطالبی در جهت افزایش آگاهی افراد قرار میدید.موفق باشید

  4. محتوای سایت شما بسیار عالیه…

  5. واقعا عالی هستین شما.ممنون که مطالب مفید میزارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *